Prstencové(rotačné) menu ako v TR3

Samotný editor pro vytváření levelů bohužel nestačí a je třeba mnoho dalších pomocných programů. O těchto programech se bavíme v tomto tématu.
Sekce na webu zabívající se těmito nástroji: EDITAČNÍ NÁSTROJE
  • Advertisement

Prstencové(rotačné) menu ako v TR3

Příspěvekod Adam11 » sob 25. čer 2011 13:01:07

Chcel by som sa spýtať či by sa dalo spraviť do TR4 enginu prstencové (rotačné) menu ako v TR3
Veľmi by ma to potešilo, keby to niekto z vás vedel a mohol sa s tým podeliť aj s ostatnými
- pracujem ako som už spomínal v NGLE a bolo by super, keby sa dalo spraviť prstencové menu aj v engine TR4
Vopred ďakujem :)
Uživatelský avatar
Adam11
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 22
Registrován: úte 14. čer 2011 12:19:44

Re: Prstencové(rotačné) menu ako v TR3

Příspěvekod Sakul » sob 25. čer 2011 20:18:05

Obávám se, že tento zásah je do enginu a s editorem a editačními programy nemá spojitost. Tudíž bude skoro nemožné něčeho takového dosáhnout. Tento zásah by do enginu byl dost masivní.
INFO:
Sakul WORLD: http://www.sakul.cz/
Sakul Diskuse: http://www.forum.sakul.cz/

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 854
Věk: 38
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: Prstencové(rotačné) menu ako v TR3

Příspěvekod Adam11 » úte 02. srp 2011 11:26:25

Chcel by som sa spýtať či by sa dalo prerobit menu v inventári, mne sa ten filmový pás nepáči,
pracujem v NGLE a chcel by som dosiahnuť podobné inventárové menu ako v TR3, alebo TR2 , velmy by my to pomohlo keby sa to dalo vytvoriť,
pretože ak by bolo nutné zmeniť engine hry urobil by som to, no problém je že neviem ako sa dá ten engin zmeniť

Ako sa dá zmeniť engin hry v TR4?
vopred dakujem
Uživatelský avatar
Adam11
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 22
Registrován: úte 14. čer 2011 12:19:44

Re: Prstencové(rotačné) menu ako v TR3

Příspěvekod Sakul » úte 02. srp 2011 15:21:29

Myslím, že jsem na tuto otázku již odpověděl v mém předchozím příspěvku.
Jediné jak dosáhnou změny inventáře je přechod na engin TR-3 nebo TR-2. Jenže tímto přechodem už není možné použít NGLE, ale pouze DXTre3D a samozřejmě je zde mnoho s tímto spojených problémů, které jsou specifické pro dané enginy. Holt grafické zpracování inventáře je dáno enginem a nelze ho měnit bez patřičných znalostí programování a daného enginu.
Doporučuji si vyhledat na internetu co to vlastně engin je, aby se předešlo případným dalším nedorozuměním.
INFO:
Sakul WORLD: http://www.sakul.cz/
Sakul Diskuse: http://www.forum.sakul.cz/

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 854
Věk: 38
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08


Zpět na Pomocné (Tools) programy


  • Advertisement

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník