Velký displej nejen pro hasičské stopky

Toto fórum je věnováno sekci ELEKTRONIKA na webu Sakul World.
  • Advertisement

Jak jste spokojeni s touto konstrukcí ?

Přesně toto jsem hledal
6
100%
Celkem dobrý
0
Žádná hlasování
Nelíbí se mi, že program je placený
0
Žádná hlasování
Mám lepší
0
Žádná hlasování
Pěkná blbost
0
Žádná hlasování
 
Celkem hlasů : 6

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod Sakul » sob 14. lis 2015 11:01:24

Dnes jsem dal k dispozici DEMO verzi programu pro 7mi segmentový zobrazovač.
Tato verze programu je určena pro procesor PIC16F628A do konstrukcí velkého displeje. Verze programu je 1.2 s následujícím omezením:
Tento program je funkční stejně jako plná verze s tím rozdílem, že umí zobrazovat pouze následující znaky: NIC,1,2,3,4,5,6,-
Žádné jiné znaky nelze zobrazit.
Program je určen pro zájemce o stavbu, aby si mohli otestovat svoji konstrukci před nákupem procesorů s plnou verzí programu. Taktéž je možno použít tento program při zjišťování nějaké závady na hardwaru zobrazovače.

DEMOverzi programu lze stahovat z přílohy úvodního příspěvku.
INFO:
Sakul WORLD: www.sakul.cz/
Sakul YouTube: www.youtube.com/user/sakulraider

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1152
Věk: 39
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod dufisek007 » sob 04. čer 2016 7:05:28

Zdravím,
dnes jsem konečně zprovoznil velký displej, ale mám tam nějaký zádrhel,.....
Stává se , že problikávají segmenty, které nejsou aktivní v zobrazení na cca 0,5 sec, jedná se o desítky setin a desítky minut, nevím, zda-li nemám něco špatně, použil jsem veliké segmentovky cca 200mm, které jsou napájeny 24V z STEP-UP zdroje, napájení je vedeno přes kabel VGA ( 10m ), toto problikávání je patrno když stopky zastavím.

Při RESETu na malém displeji obíhají segmenty dokola, u velikého náhodně probliknou a rozsvítí se 0.

Prosím o radu nebo jak toto odstranit.
Uživatelský avatar
dufisek007
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 04. čer 2016 6:55:47

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod Sakul » sob 04. čer 2016 23:44:46

To že na malém displeji při zapnutí proběhnou všechny segmenty dokola je v pořádku. Stejně tak, že na velkém displeji se nic neděje a až poté se rozsvítí nuly.
K tomu problikávání. To může být způsobeno rušením, obzvláště pokud je pro napájení použit spínaný měnič. Pokud to dělají jen nějaké zobrazovače je třeba nejspíš hledat chybu přímo na nich. Taktéž je důležité jak se ukázalo, správně napájet převodník pro displej, jež je ve stopkách. Zde je bezpodmínečně nutné, aby jak procesor stopek, tak procesor převodníku byly na stejném potenciálu.To znamená, že se nesmí přivést napětí na vstup stopek a toto samé napětí pak na vstup převodníku. Vždy musí být přivedeno napětí na vstup stopek a poté napětí pro převodník brát až za usměrňovacím můstkem co je ve stopkách. Podrobněji je to popsáno v instruktážním videu v prvním příspěvku.
INFO:
Sakul WORLD: www.sakul.cz/
Sakul YouTube: www.youtube.com/user/sakulraider

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1152
Věk: 39
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod dufisek007 » pon 06. čer 2016 20:31:09

Sakul píše:To že na malém displeji při zapnutí proběhnou všechny segmenty dokola je v pořádku. Stejně tak, že na velkém displeji se nic neděje a až poté se rozsvítí nuly.
K tomu problikávání. To může být způsobeno rušením, obzvláště pokud je pro napájení použit spínaný měnič. Pokud to dělají jen nějaké zobrazovače je třeba nejspíš hledat chybu přímo na nich. Taktéž je důležité jak se ukázalo, správně napájet převodník pro displej, jež je ve stopkách. Zde je bezpodmínečně nutné, aby jak procesor stopek, tak procesor převodníku byly na stejném potenciálu.To znamená, že se nesmí přivést napětí na vstup stopek a toto samé napětí pak na vstup převodníku. Vždy musí být přivedeno napětí na vstup stopek a poté napětí pro převodník brát až za usměrňovacím můstkem co je ve stopkách. Podrobněji je to popsáno v instruktážním videu v prvním příspěvku.


díky za vysvětlení, mám ale,
napájení jak řídící jednotky tak i převodníku je již ze stejnosměrného napětí, uměrňovač již není na desce ale mimo ní, dioda je pouze pro ochranu proti přepólování. Je mi divné, že závada s problikáváním displeje je pouze u dvou hodnot, pokud jsem překódoval jiný segment na ten, který chybu vykazoval, dělal to také. Napětí podle osciloskopu neobsahuje zvlnění nebo vf rušení, na výstupu mám 1000uF/35V ELYT, a stabilizátor na 24V/2A zablokován 100nF.
navíc v případě připojení na stabilizovaný zdroj, problikávání je tam stejně.
Uživatelský avatar
dufisek007
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 04. čer 2016 6:55:47

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod Sakul » pon 06. čer 2016 21:38:23

V tom případě bude problém buď v převodníku nebo přímo na stopkách. V první řadě bych zkusil od stopek odpojit malý displej a nechat pouze převodník a zobrazovat na velký display. Pokud závada přetrvá bude problém nejspíš v převodníku. Je nutno zkontrolovat napěťové úrovně na vstupu převodníku. Případně je možno přeházet vstupy převodníku zda se problém přestěhuje. Tím by šlo také odhalit zda je problém přímo v převodníku nebo stopkách.
INFO:
Sakul WORLD: www.sakul.cz/
Sakul YouTube: www.youtube.com/user/sakulraider

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1152
Věk: 39
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod Sakul » úte 09. srp 2016 15:29:23

Jak propojit velký displej a stopky bezdrátově

Zdravím,
na četné žádosti jak propojit stopky a velký displej zde přikládám jednu z možností jak to udělat pomocí bezdrátových modulů HC-12. Tyto moduly se nechají sehnat za cenu někde kolem 100-150Kč/ks, což je krásná cena. Disponují možností konfigurace různých parametrů a to i vysílacího výkonu až do 100mW. ˇuplně stejně je možno použít k propojení i Bluetooth moduly HC-05 a HC-06. Výhodou BT modulů je možnost ovládat displej přímo z PC. Při použití BT se do převodníku stopek montuje modul HC-05 a do zdroje displeje pak modul HC-06. Tyto moduly je samozřejmě nutno spárovat.
Pro nastavení modulů HC-12 a HC-11 přikládám i prográmky.
Doufám, že se to tedy bude někomu hodit. Do budoucna připravuji ještě možnost propojení přes WIFI.
Přílohy
2016-01-15_155359_HC-11_config.zip
Program pro konfiguraci modulů HC-11.
(161.74 KiB) 377 krát
2016-01-15_154000_HC-12_config.zip
Program pro konfiguraci modulů HC-12.
(161.67 KiB) 377 krát
HC-12_User_Manual.pdf
Uživatelský manuál k modulu HC-12.
(219.74 KiB) 398 krát
Zdroj - HC12.png
Připojení RF modulu do zdroje velkého displeje.
Prevodnik - HC12.png
Připojení RF modulu do stopek potažmo k převodníku.
INFO:
Sakul WORLD: www.sakul.cz/
Sakul YouTube: www.youtube.com/user/sakulraider

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1152
Věk: 39
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod IgorMraziček » úte 15. led 2019 0:53:03

Zdravím

Nová konštrukcia zobrazovačov B0056,71 a 72 ma veľmi zaujala,naozaj veľmi pekná práca,super spracovanie,jednak konštrukcie,dokumentácie a videa.
Chcem sa spýtať či bude firmware pre jednotlivé verzie zobrazovača dostupný ako je spomenuté vo videu.Ďakujem za odpoveď.
Uživatelský avatar
IgorMraziček
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 15. led 2019 0:37:15

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod Sakul » úte 15. led 2019 1:16:24

IgorMraziček píše:Zdravím
Chcem sa spýtať či bude firmware pre jednotlivé verzie zobrazovača dostupný ako je spomenuté vo videu.Ďakujem za odpoveď.


Ano firmware bude dostupný pro variantu s krystalem 16MHz ve formátu HEX, jež půjde nahrát buď přímo pomocí programátoru, nebo nepřímo pomocí bootloaderu za použití USB/TTL převodníku. Momentálně to dávám vše do kupy a připravuji článek na web. Takže jakmile to vyjde na webu bude součástí dokumentace i firmware.

Nicméně součástí bude jen tato první verze a případné další vylepšení (novější verze firmware) budou již pravděpodobně zpoplatněny, pokud tedy nějaké budou.
INFO:
Sakul WORLD: www.sakul.cz/
Sakul YouTube: www.youtube.com/user/sakulraider

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1152
Věk: 39
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod alesak » ned 09. úno 2020 16:44:47

Dobrý den, potřebuji poradit s nastavováním adres u modulů zobrazoveče (B-0083), nedaří se mi je připojit převodník CP2104, mám nainstalovaný ovladač, připojený na portu 11, nastavenou rychlost 19200, ale z programu Arduino verze 1.8.10 přes sériový monitor (port11, rychlost 19200) mi nepřichází odpověď na AT příkaz AT-Info*, zkoušel jsem to i přes SST terminál, který byl součástí stavebnice, ale žádná odpověď. Zkoušel jsem už třetí modul a pořád to samé, napájení 5V na procesoru v pořádku, Tx a Rx překřížené, ale bez výsledku.
Dále prosím o info jaké nastavit adresy, když budu mít dvouřádkový dislej, první řádek L 0:00:00 a druhý řádek P 0:00:00, hledal jsem v dokumentaci, ale nepodařilo se mi to dohledat.
Děkuji za ochotu.
Uživatelský avatar
alesak
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 14
Registrován: pát 11. zář 2015 8:10:09

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod Sakul » ned 09. úno 2020 17:26:04

Takže v první řadě je nutné, aby byl zobrazovač přepnut v režimu MultiByte, což se dělá pomocí JP1. Poté se USB/TTL převodník připojí na JP2 a to +5V, GND a překříženě TX a RX.
Tímto zapojením bude zároveň modul zobrazovače napájen. Konektor SV1 (interface) nesmí být zapojen !!!
Nyní je možno pustit některý terminálový program (ideálně SST). Je důležité, aby tento terminál neodesílal již žádná data po hvězdičce (*). Což je v nastavení Arduino terminálu: Chybný konec řádky u SST se nesmí zadat ukončovací znaky <r><n>. Zápis musí být přesně jako je to uvedeno v manuálu tedy: AT-Info* (viz manuál níže).

Takto musí jít se zobrazovačem komunikovat. Pokud to ani takto nejde je potřeba ověřit, že USB/TTL převodník funguje. To provedeme jeho odpojením od zobrazovače a zkratujeme na něm vývody TX a RX. Následně ho připojíme do USB a terminálovým programem odešleme nějaký text a ten musíme okamžitě obdržet jako příchozí text. Pokud nic nepřijde je převodník vadný nebo špatně nakonfigurovaný a je nutné použít funkční nebo ho správně nakonfigurovat, což je nutné konzultovat s výrobcem převodníku.

Nyní ještě ty adresy. U dvouřádkového displeje to jsou adresy:
0 = řízení dvojteček prvního řádku (netřeba nastavovat zobrazovač si navolí sám)
8 = řízení dvojteček druhého řádku (netřeba nastavovat zobrazovač si navolí sám)

První řádek:
1 = setiny (00:00:0X)
2 = desetiny (00:00:X0)
3 = vteřiny (00:0X:00)
4 = desítky vteřin (00:X0:00)
5 = minuty (0X:00:00)
6 = desítky minut (X0:00:00)

Druhý řádek:
9 = setiny (00:00:0X)
10 = desetiny (00:00:X0)
11 = vteřiny (00:0X:00)
12 = desítky vteřin (00:X0:00)
13 = minuty (0X:00:00)
14 = desítky minut (X0:00:00)
Přílohy
7segmentový zobrazovač (B-0083).pdf
Manuál pro zobrazovač
(3.38 MiB) 5 krát
INFO:
Sakul WORLD: www.sakul.cz/
Sakul YouTube: www.youtube.com/user/sakulraider

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1152
Věk: 39
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod alesak » ned 09. úno 2020 20:00:12

Děkuji za rychlo reakci, vše mám zapojené jak popisujete, propojka JP1 sundaná, interface nezapojen, ale stále nic (takto to mám nastavené od začátku). Převodník bude v pořádku, protože při zkratování RX a TX a odeslání textu se tento hned vrátí. Zkoušel jsem připojit i bezdrátový modul a vyčíst nastavené hodnoty, jak popisujete na stránkách a vše šlape. Jediné co mně napadlo, jestli jsem nepřehodil hodnoty kondenzátorů C5,C6 a C1,C4, protože jsem vše zkontroloval a mám to dobře. No budu bádat.
Uživatelský avatar
alesak
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 14
Registrován: pát 11. zář 2015 8:10:09

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod Sakul » ned 09. úno 2020 20:46:37

Pokud by byly přehozeny tyto kondenzátory, pravděpodobně by vůbec nenaběhl procesor.
Takže otázka je, nabíhá procesor?
Pokud připojíte na výstupy LED pásek nebo stačí i segmentovka se společnou anodou, tak po zapnutí to musí vypsat A 3 a pak se rozsvítí pomlčka. Čímž to signalizuje, že zobrazovač naběhl a hlásí jakou má nastavenou adresu. Defaultně se procesor dodává nahraný s adresou 3.
Pokud to nic nevypíše neběží procesor a je třeba hledat závadu proč.
Dejte sem detailní foto osazené desky. Mrknu jestli je to OK, nebo tam uvidím něco špatně.
INFO:
Sakul WORLD: www.sakul.cz/
Sakul YouTube: www.youtube.com/user/sakulraider

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1152
Věk: 39
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod alesak » pon 10. úno 2020 9:44:11

Posílám foto, připojím zobrazovač a uvidíme jestli něco zobrazí. Děkuji
Přílohy
Bez názvu.jpg
Uživatelský avatar
alesak
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 14
Registrován: pát 11. zář 2015 8:10:09

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod alesak » pon 10. úno 2020 9:58:54

Sakul píše:Nyní ještě ty adresy. U dvouřádkového displeje to jsou adresy:
0 = řízení dvojteček prvního řádku (netřeba nastavovat zobrazovač si navolí sám)
8 = řízení dvojteček druhého řádku (netřeba nastavovat zobrazovač si navolí sám)

První řádek:
1 = setiny (00:00:0X)
2 = desetiny (00:00:X0)
3 = vteřiny (00:0X:00)
4 = desítky vteřin (00:X0:00)
5 = minuty (0X:00:00)
6 = desítky minut (X0:00:00)

Druhý řádek:
9 = setiny (00:00:0X)
10 = desetiny (00:00:X0)
11 = vteřiny (00:0X:00)
12 = desítky vteřin (00:X0:00)
13 = minuty (0X:00:00)
14 = desítky minut (X0:00:00)


Pokud tedy potřebuji zobrazit L 0:00:00 a P 0:00:00 (tedy bez desítek minut) se zobrazením L a P terče budou adresy pro L (7) a P (15), uvažuji správně?
Uživatelský avatar
alesak
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 14
Registrován: pát 11. zář 2015 8:10:09

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod Sakul » pon 10. úno 2020 12:25:22

Znaky L a P se u stopek v4.1 vubec nepouzivaji, protoze tim ze jsou pouzity 2 radky je to jasne. Prvni radek je Levy a druhy je Pravy.
Pokud tam takovou signalizaci potrebujete prodratujte si tento znak aby svitil hned po zapnuti napajeni. Neni tedy pro nej potreba modul zobrazovace.
Adresy 7 a 15 nejsou vubec u stopek v4.1 pouzity.
INFO:
Sakul WORLD: www.sakul.cz/
Sakul YouTube: www.youtube.com/user/sakulraider

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1152
Věk: 39
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod alesak » pon 10. úno 2020 15:11:38

No vidíte a já žil v představě, že to takto funguje. Ono by to asi nebylo úplně od věci, protože dalším nejvíce využívaným měřením času na hasičských závodech je měření času v jedné, dvou a více drahách (štafeta dvojic, štafeta CTIF, štafeta 4x100(60)metrů, apod). On se dá dát přepínač na displej a natvrdo přepnout na těchto zobrazovačích L a P nebo 1 a 2, ale na LCD displeji to nezměním. To by musel být v SW režim pro toto měření, kde bych si navolil např. měření jedné dráhy - používá jeden koncový spínač (např. L - jedna dráha), měření dvou drah - používá dva koncové spínače (L - jedna dráha, P - druhá dráha),ale na displeji zobrazuje dráha 1, dráha 2 místo L a P, to je ale asi zbožné přání a snad někdy v budoucnu, no alespoň je o čem přemýšlet. Ještě škoda, že tyto stopky neumí i mezičasy jako verze stopek v1.5 SMD, to jsem si všiml pozdě, zde by zobrazovač na těchto adresách mohl zobrazovat pořadí mezičasů. Děkuji
Uživatelský avatar
alesak
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 14
Registrován: pát 11. zář 2015 8:10:09

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod Sakul » pon 10. úno 2020 16:10:21

Mezičasy jsem nezařazoval, protože o ně nebyl takový zájem, nicméně do budoucna je to určitě možné rozšíření.
Různé režimy stopek. V současnosti stopky podporují 3 různé režimy měření a pokud Vás napadá i nějaký další, určitě mi o něm napište.
Ideálně do fóra týkajícího se stopek: viewtopic.php?f=10&t=1115
Důležité je to hodně podrobně rozepsat jak daná funkce má pracovat, čím se ovládá, jaký je její výstup. Jak už jsem mnohokrát psal a říkal, já nemám s požárním sportem vůbec nic společného, takže vše co integruji do stopek vychází z požadavků uživatelů. A právě proto to musí být popsáno naprosto precizně a polopaticky, abych to případně mohl zapracovat.
To by musel být v SW režim pro toto měření, kde bych si navolil např. měření jedné dráhy - používá jeden koncový spínač (např. L - jedna dráha)

Tento režim stopky umí a je to režim 3.
INFO:
Sakul WORLD: www.sakul.cz/
Sakul YouTube: www.youtube.com/user/sakulraider

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1152
Věk: 39
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod alesak » pon 10. úno 2020 21:04:55

Dobrý večer, tak jsem připojil zobrazovač z LED pásků, a po připojení desky (bez desky zdroje a propojovacího plochého kabelu) na napájení 12 VDC se na zobrazovači objeví "A" a nic víc, zkoušel jsem to více deskách a je to samé. Vyzkoušel jsem i přehodit kondenzátory, ale chová se to stejně, tedy zobrazí se "A", jako by ten procesor nechtěl najet.
Uživatelský avatar
alesak
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 14
Registrován: pát 11. zář 2015 8:10:09

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod Sakul » pon 10. úno 2020 21:15:02

Tak v tuto chvíli již nejsem schopen takto na dálku to řešit. V případě zájmu je možno mi ty zobrazovače zaslat na diagnostiku a já mrknu co s tím je a případně opravím. Kdyžtak mne kontaktujte na Mail.
INFO:
Sakul WORLD: www.sakul.cz/
Sakul YouTube: www.youtube.com/user/sakulraider

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1152
Věk: 39
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod alesak » pon 10. úno 2020 21:29:46

A když mrknete na tu fotku desky, co jsem sem umístil, tak tam asi není vidět vyloženě nějaký kopanec? Vše jsem překontroloval, ale nic jsem nenašel, možná jsem slepý, ale ta kontrola u Vás bude asi jistota. Děkuji
Uživatelský avatar
alesak
Chcíplotina
Chcíplotina
 
Příspěvky: 14
Registrován: pát 11. zář 2015 8:10:09

Re: Velký displej nejen pro hasičské stopky

Příspěvekod Sakul » pon 10. úno 2020 22:01:54

Fotka se zdá OK. Ale samozřejmě z ní nejde vyčíst vše.
INFO:
Sakul WORLD: www.sakul.cz/
Sakul YouTube: www.youtube.com/user/sakulraider

Možnost příspěvku (Donate):
PayPal: SakulRaider@seznam.cz
BU: 670100-2208863541/6210
BTC: 12JRVcmawzEPtgTd9SgC5ujDCGaUrgZ9vt
Uživatelský avatar
Sakul
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1152
Věk: 39
Registrován: úte 30. bře 2010 18:13:08

Předchozí

Zpět na Elektronika


  • Advertisement

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník