Tiskárna byla na místě odzkoušena (na mém PC) a vše proběhlo v pořádku. Problémy začaly jakmile jsem měl tiskárnu doma. S největší pravděpodobností je problém někde mezi myší a klávesnicí, jenže já už opravdu nevím, kde může být skutečná příčina.
Zde je postup iniciace tiskárny:
Zapnutí - propojení s PC přes USB – vyhomeování - vysliceování souboru – „tisk přes USB“ – poté tiskárna přejde na „monitor“ a nahřívá hlavu i bed. Zde se dostáváme k jádru problému.
Tento postup vede k hmatatelným výsledkům pouze v jednom, z několika pokusů, což je příčinou naprosté bezmoci.

Už jsem koupil nové USB, protože mi bylo řečeno, že by mohl být problém zde, PC normálně akusticky signalizuje propojení s tiskárnou, zobrazuje se i možnost „tisknout přes USB“. V nastavení parametrů tisku by snad problém být neměl, každopádně tuto variantu bych rozhodně nevylučoval.
Co se týče firewallu, je zde schválena výjimka a zároveň tiskárna občas tiskne. Jediné, co mě napadá, je problém s výkonem PC, každopádně při spuštění Cura je procesor asi na 10% a RAM se pohybuje okolo 70%.
Pokud Vás napadá, kde by mohl být problém, moc by mi to v mé situaci pomohlo. Děkuji