Problem s Firmware Creality ender 3

Toto fórum je věnováno sekci 3D Tisk na webu Sakul World.
  • Advertisement

Problem s Firmware Creality ender 3

Příspěvekod Jenda101 » pát 01. lis 2024 1:11:56

Dobrý den,

Zkusím Vám vysvětlit jaký konkrétní problém má na své tiskárně Creality Ender 3.

Nejdříve jsem koupil nový BL Touch . Po aplikaci BL TOUCHE jsem zjistil, že originální základní deska (STARÁ HLUČNÁ ZÁKLADNÍ DESKA - Originální produkt tiskárny : Creality V1.1.4 )
Nepodporuje FIRMWARE BL TOUCHE pro automatické vyrovnání lůžka, proto jsem zakoupil novou základní desku 4.2.7 a měla už nainstalovaný FIRMWARE . Stačilo stáhnout z originálních stránek
Creality doporučený FIRMWARE servis HUMAN SERVICE (V podpoře konverzace na Creality mi toto doporučili.)!!!!! BUDOU SCREENSHOTY!
Tisknu od 3.4.2024 a Vše bylo v pořádku. Po zakoupení nového displaye Creality Nebula Smart Kit , zakoupeno 2x tak jsem potřebovoal nový FIRMWARE pro ovládání displaye. Napsal jsem
tedy na zákaznickou linku Creality a Vaše zákaznická linka mi doporučila FIRMWARE: Ender-3_HW4.2.7_SW2.0.9.03_SpriteExt_H300
Soubor jsem stáhnul na SD Card , SD kartu jsem formátoval , potom jsem doporučený stažený soubor (FIRMWARE) přetáhl na SD kartu a následovně jsem SD kartu vložil do tiskárny.
Tiskárna byla bez reakcí. Display nespolupracoval. Nainstaloval jsem zpetně do tiskárny FIRMWARE (Ender-3- Marlin2.0.1 - V1.1.2 - ALT - TMC2225.bin) a tiskárny s ORIGINÁLNÍM
ovládacím panelem opět fungoval a spolupracoval s BL Touchem.

V jiný den jsem kontaktoval opět podporu Creality a byl mi doporučen jiný FIRMWARE . Zákaznická linka mi řekla, že pokud budu mít nový dotykovy display, tak nebude fungovat BL TOUCH.
Po nahrání nového firmwaru firmware_Nebula_Pad (1).bina vyřezení BL TOUCHE mi tiskárna opět funguje. Akorát bez BL TOUCHE.

dokáže mi někdo pomoct ? Pokud se podaří vyřešit problém, můžeme se domluvit i na odměně.

Hezký zbytek večera
A samozřejmě dekuji předem za odpověd
Jenda101
Chcíplotina
Chcíplotina

Zpět na 3D Tisk

• Advertisement