Takže opět zdravím a abych odpověděl na otázky a dostali jsme se kousek dál.
Zastavení se děje při přejezdech a houmování v minulosti mi to kolikrát umřelo hlavně při řezání čímž byl projekt většinou znehodnocen.
Co se tyče toho rozsypaného čaje tak to konzole vyplivne hned po tom zaseknutí na místě
Po mechanické stránce je vše ok.
Napájecí zdroj je originál dává 12,3 V proud momentálně nejsem schopen zjistit jelikož nemám klešták. Jiný zdroj jsem nezkoušel.
Při dnešním testovaní mi ligtburn po zapnutí gravírky a základním houmovaní vyplivnul toto(2x se to seklo než to vůbec dojelo do základní polohy)
Jinak jsem při dalším dnešním zkoušení zjistil asi toto:
Většinou se to seká ihned po zapnutí stroje poté stačí několikrát resetovat po seknutí a pak si to dá na chvilku říct říct. Přičemž vypálím 1-2 jednoduché geometrické tvary.
Při resetování však musím resetovací tlačítko podržet několik vteřin než se reset provede.
Při resetu na konzoli lightburnu je vidět že se reset provedl ale lightburn to neregistruje nebo se zpožděním. Rychlejší reakce je když úplně vypnu a zapnu gravírku tam je to poznat téměř okamžitě.
Co se tyče vifiny tak ta od novotí nefunguje-gravírka má displej přes který se dá ovládat(bohužel tam musí být sd karta s nějakým projektem jinak smolík pacholík) je tam i možnost wi-fi připojení bohužel se s vifinou není schopna spojit.
Z toho všeho tak nějak vyvozuji že je buď deska v prr... nebo to bude chtít přehrát aspoň firmware. Problém je vtom že nevím jestli to zvládne XPloader nebo budu muset použít arduino IDE něco už jsem se na netu díval že čipy ESP32 jdou kompatibilní s arduinem. Nejsem v tom moc zběhlý i když jsem se něco naučil při stavbě Rebela z vašich návodu a jsem schopný ho i opravit.