zdravím,
moc děkuji za to vývojové prostředí, je to naprosto maximální....a ano máte pravdu, návod je velice podrobný, pro mě ale jen co se týká samotného editoru. Je to opravdu podrobně popsané a nemám problém udělat místnost, spojit jí s jinou , natexturovat atd. Tím nechci říct, že už vše umím/tady to obrovské nadšení/. Návod jsem si prošla zběžně celý,a teď postupuji krok za krokem. V editoru , který jsem si stáhla z kroniky TR, nebyl žádný base level ani texturové sety, prohlédla jsem všechny složky v Dxtre3d....to už je jedno, je to vyřešeno. díky Vám
Myslím , ale že další část je opravdu velice důležitá, a to otestování toho, co jsem udělala...sám to tam píšete, testovat a neustále ukládat...1,takže práce jako taková se mi uloží ve formátu .tre, ale do jaké složky to mám uložit ?
2,kompilace levelu - vybrala jsem si level citnew.tr4, ten jsem tedy překopírovala do složky game test 4TRLE a poté jsem při kompilaci zadala tuto cestu, aby se tedy ten soubor přepsal tím co jsem vytvořila...asi to ale není správně , hra mi při spuštění a vybrání levelu new city spadne a objeví se hláška , že program přestal správně pracovat .....? co dělám špatně prosím ?
Předem děkuji za trpělivost a pomoc
GAL