Zdravím vás
pár dní som niečo na tomto fóre niečo prečítal o skusenostiach s činskymi gravirkami.
dlhšiu dobu zvažujem niečo kupiť, ale ten výber je šialený. množstvo predajcov, množstvo typov samotných graviriek, rôzne typy konštrukcií, firmwareov atd. už mám hlavu v smútko z toho, ktorú by bolo najlepšie vybrat
chcem to na domáce hobby vypalovanie obrázkov do dreva.. rezať sa s tym nechystam nič, to som sa tu už dočítal že v tej cenove kategorii ktoru som ochotny do toho investovat nič nezoženiem vhodne na rezanie. a teda cena by mala byť max 200 €. rozmery pracovnej plochy si predstavujem minimalne tak 40x40 cm eventuelne aj viac. ceny na aliexprese su celkom fajn, len ked k tomu pripočítaju poštovné tak sa tá vyhoda stráca.. radšej by som niečo kupil z gearbestu, mám info, že vraj tam je istota cez EÚ priority line, že to colnici neodchytia a nebudem musiet dodatočne behat po úradoch a platit clo.. aliexpres vraj takuto možnosť nemá. zatial som nič v takejto hodnote z číny neobjednaval tak som radšej opatrny. možno aj zbytočne.
uvažoval som aj nad tym že si veci na to poobjednavam osobitne a zložím si to doma sám, ale cena vyjde plus minus rovnako ako za hotove stavebnice, navyše neviem či by som objednal správne typy motorov, ložisiek atd, kedže som v tejto oblasti lama
do oka mi teraz >> padla táto <<.
cena v predobjednavke do 200 € za 15W si myslim že je velmi dobrá.. otázka je čo to bude za kvalita.. zaujalo ma na nej, že po stranach nemá dva motory, ale iba jeden. neviem či je to vyhoda alebo nie.. ale podla videa pracuje celkom slušne
video >> tu <<
čo na nu poviete vy, zbehlí vo fachu? odporučíte mi ju, alebo nejakú inú? ktorú?
aby ste mali predstavu, čo by som na tom chcel robit tu mám dva obrázky čo som robil ručne.. len sa mi nechce tráviť pri tom tolko času